Sarıgüzel Köyü Ali KOCA İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek,Çevremize de eğitim vermek,Aynı zamanda Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için ve Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için biz de varız.

Misyon: Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, öğrenmeyi yaşam biçimi yapan, çalışmayı ve yaşamayı seven, teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, milli ve ahlaki değerlerimizi koruyan, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olan, bilgi toplumu nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 14:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Köylüler şehre ulaşım için köy servislerini kullanmaktadırlar. Köy servisleri Şehir Merkezine sabah gidip akşam gelmektedir. Öğretmenlerden Ilıca´da kalanlar ise kendi araçları geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Sportif Etkinlikler: Bölgesel Faaliyetler
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05303286417

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sariguzelalikocaio.meb.k12.tr

Adres - Sarıgüzel Mah. İkizce Sokak No 70 İç Kapı No1 Onikişubat/Kahramanmaraş

Öğretmen :5
Öğrenci :55
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Onikişubat İlçesinde bulunan Sarıgüzel Mahallesi Zeytin Ilıca Kaplıcalarına ve Savruk Şelalesine yakın olup turizm bölgesi içerisinde yer almaktadır.Temiz havası ve Karadenizi andıran doğa manzarası ile bilinmektedir.

Adres - Sarıgüzel Mah. İkizce Sokak No 70 İç Kapı No1 Onikişubat/Kahramanmaraş

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahramanmaraş il merkezine yaklaşık olarak 90 km dir. Yakın yerleşim birimi olarak 25 km uzaklığında Zeytinli Ilıcası Kaplıcaları bulunuyor.